جزوه نویس تنها

ساخت وبلاگ

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 156 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 6:54

آنچه در زیر می­ خوانید ، حواشی کنکور امسال است که نتیجه گفت و گو با داوطلبان و مراقبان آزمون سراسری و مشاهدات شخصی گزارشگر سازمان سنجش است.

چه جوری بازش کنم؟  

پنج دقیقه‌ای از آزمون گذشته بود و من غرق سؤال‌های ادبیات بودم که داوطلبی خانم مراقب را صدا زد و با اشاره به «پکیج» سؤال‌ها گفت:  «خانم ! ببخشید من این بسته رو چه جوری باید باز کنم؟»

مراقب با تعجب نگاهش کرد و گفت : «خوب معلومه با دست؛ اصلاً تا حالا چه می‌کردی؟»

داوطلب مورد نظر هم با آرامش خاطر گفت: «منتظر بودم که یک چیزی برای باز کردنش بهمون بدید» و بعد با دقت و سر صبر «پکیج» را باز کرد.

سعیده . ح

دستمال کاغذی نمی‌خواهم !

 اواسط آزمون سراسری بود که حس کردم یک نفر بالای سرم ایستاده است. کمی سرم را بالا آوردم و دیدم که یک جعبه دستمال کاغذی به سمتم دراز شده است. تا دستمال کاغذی  را دیدم، به نشانۀ اینکه به آن نیازی ندارم، دستم را بالا آوردم و دوباره غرق سؤال‌ها شدم. دو دقیقه ای گذشت که حس کردم همچنان بالای سرم ایستاده است. در ذهنم گفتم: چرا آن‌قدر پافشاری می‌کنه؟ خوب دستمال نمی‌خوام، زور که نیست.

سرم را بلند کردم تا به تندی برخورد کنم که دیدم با استامپ ایستاده است و می خواهد پایین برگه ام اثر انگشت بزنم، و برای اینکه تمرکزم به هم نخورد همچنان منتظر ایستاده تا خودم سرم را بلند کنم و دستمال کاغذی هم برای پاک کردن انگشتم است.

سارا. ق

اینترنت: آری، کنکور: نه

– دیدی چی شد؟

– چی شد؟

– اینترنت گوشی‌ام ساعت 12 تموم میشه.

– خوب که چی؟

– هیچی، می‌گم من که ساعت ده و نیم میام بیرون که نتم حروم نشه؛ تو هم خواستی بیا بیرون !

آنچه شنیدید، گفت و گوی بین دو تن از داوطلبان در حیاط حوزۀ  برگزاری آزمون بود !

رضا . الف

نذرهای زیبا

«نذرت رو باید ادا کنی؟»

اولین سؤالی که مرد، با خنده از جوان خنده رو که تازه از حوزه برگزاری آزمون سراسری بیرون آمده بود، پرسید، همین بود. جوان نیز سرخوشانه گفت: «فکر می‌کنم که از هفته بعد باید برم مدرسه»

مرد، نگاه پرسشگر مرا که دید، گفت: «پسرم مدرسۀ نمونه دولتی می‌رود. نذر کرده است که اگر آزمونش را خوب بدهد، تا یک سال،  هفته‌ای یک روز مدرسه شان برود و به دانش‌آموزان ضعیف کمک کند و کمک حال معلم‌های مدرسه باشد. بچه درس خوانی است و در آزمون‌های آزمایشی هم رتبه خوبی کسب می‌کرد؛ برای همین مطمینم که اگر مشکل خاصی سر جلسۀ آزمون برایش پیش نیامده باشد، موفق خواهد شد. »

جوان خنده رو گفت: « البته ما چهار نفریم که این نذر رو کردیم و امیدواریم که همه آزمون سراسری رو خوب بدیم تا هر روز یک کداممان مدرسه برویم و با بچه‌ها کار کنیم.»

بعضی از داوطلبان هم از بخشیدن کتاب‌های تست و کمک آموزشی خود به داوطلبان نیازمند سال بعد یا کتابخانه ها و فرهنگسراهای مناطق محروم سخن می­گفتند.   

این‌گونه هم پیدا می‌شود  

همین که روی صندلی نشستم، یکی از بچه‌ها گفت: «ببینم راست میگن که اگه یک سؤالو غلط بزنیم، از امتیازمون کم می شه؟ یکی بهم گفته اگه سؤالو جواب ندی بی‌تاثیره؛ تو هم اینو شنیدی؟ اگه تعداد نزده‌هام زیاد باشه چی؟ بازم تاثیری نداره؟» اول فکر کردم که سر به سرم می‌گذارد؛ ولی بعد دیدم که خیلی جدی و مصرانه منتظر جواب است؛ اما راستش آن‌قدر برایم این سؤال‌ها سر جلسه کنکور عجیب بود که دهانم بسته مانده بود و نمی‌توانستم جوابش را بدهم .او هم که دید همچنان نگاهش می‌کنم، گفت: «نمی‌دونی؟ پس من از بقیه می‌پرسم؛ اگه کسی جواب داد، بهت می­گم !»

شهرام . ع

باجۀ رفع نقص

در روزهای مانده به کنکور، یکی از مکان‌هایی که در آن می‌توان شاهد حرف‌های عجیب بود، باجه‌های رفع نقص است. متاسفانه بسیاری از داوطلبان، از حداقل اطلاعات نیز بی‌بهره اند و تمامی مسؤولیت کسب اطلاعات دربارۀ آزمون سراسری را بر عهدۀ خانواده یا مدرسه می‌اندازند؛ برای مثال،  برخی از داوطلبان حتی جنسیت یا  گروه آزمایشی خود را اشتباه وارد کرده­اند، و وقتی از آنها دلیلش پرسیده می‌شود، می­گویند که مسؤول کافی نت یا والدینشان آن اطلاعات را اشتباه وارد کرده‌اند، و در پاسخ به این سؤال که چرا این اطلاعات را بررسی نکرده‌اند، می‌گویند که قرار بود مشاور، یا خانواده بررسی کنند و آنها فقط قرار بوده است که درس بخوانند و از این امور بی اطلاع هستند!

والدین و داوطلبان

بیرون  حوزه، عده‌ای از والدین همراه کتاب دعا یا تسبیح در دست نشسته‌اند و برای داوطلبان داخل جلسه امید و آرزوی موفقیت دارند. عده‌ای دیگر هم آرام و قرار ندارند و  مدام نگاهشان بین درِ ورودی محل برگزاری آزمون و ساعت می‌گردد. این بی‌قراری، هر چه به زمان پایان آزمون نزدیک می‌شویم، بیشتر می‌شود. کم کم تعداد داوطلبان بیشتر می‌شود و عده‌ای با شاخه‌های گل در دست منتظر خروج فرزندشان هستند. چند نفری هم با باز شدن درِ حوزه و خروج داوطلبان، مشغول فیلمبرداری می­شوند. در کل، همه والدین با لبخند به سراغ فرزندشان می‌روند و بیشتر آنها قبل از هر چیز از آنها می‌پرسند: چطور امتحان دادی؟  

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 160 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 6:54

روزهای پس از کنکور را چگونه بگذرانیم؟

پیک سنجش

از آخرین روزهای قبل از کنکور بسیار خوانده‌اید و شنیده‌اید؛ اما روز بعد از کنکور چطور؟ راستی روز بعد از این مسابقه نفس گیر چه می‌کنید؟ قبل و بعد از آزمون با این سؤال به سراغ داوطلبان رفتیم و پاسخ‌های جالبی شنیدیم که جمع‌بندی آنها جملات زیر بود:

*روز بعد از کنکور، ساعت را برای 5 صبح  تنظیم می‌کنم تا  زنگ بزند و بیدار شوم؛ بعد یک نیشخند می‌زنم و خاموشش می‌کنم و با آرامش دوباره می‌خوابم

* برای 12 ساعت تمام بازی کامپیوتری می‌کنم. پدر و مادرم هم قول داده اند که هیچ کاری به کارم نداشته باشند تا من با خیال راحت، تمام بازی‌هایی را که دوست دارم انجام دهم .

* می‌خوابم. هر چقدر دلم خواست می‌خوابم؛ چیزی که این روزها خیلی کمبودش را حس می‌کنم.

* نمی‌دانم چه کنم؛ فکر کنم که روزهای بعد از کنکور روزهای بدی باشد؛ احساس خلا می‌کنی؛ احساس بی‌هدفی. ترجیح می‌دهم که به آن فکر نکنم.

عده‌ای هم از برنامه سفر با خانواده، تفریح با دوستان، مطالعه کتب غیر درسی‌، کلاس‌های ورزشی، سرگرم شدن با اینترنت و گریه کردن و غصه خوردن برای  نتیجه آزمون! سخن می‌گفتند.

چه باید کرد ؟

این روزها استراحت و تفریح حق شماست و فکر کردن به نتیجه آزمون و غصه خوردن برای آن هم نتیجه ای جز هدر دادن عمر ارزشمند و ساعت خوش جوانی برای شما به همراه نخواهد داشت؛ اما خوب است اکنون که چند روزی از کنکور گذشته است ، سراغ کلید سؤال ها بروید تا به طور نسبی از درصدهای خود با خبر شوید . فایده این کار در آن است که با واقع بینی بیشتری منتظر اعلام نتایج خواهید شد و با دیدن کارنامه خود چندان متعجب نخواهید شد و فرصت محدودی که برای انتخاب رشته دارید ، به غصه خوردن یا اعتراض کردن نخواهد گذشت.

با رشته‌های دانشگاهی بیشتر آشنا شوید

«یکه شناس» نباشید؛ یعنی فکر نکنید که فقط یک یا دو رشته دانشگاهی، مناسب و ایده‌آل است و مابقی رشته‌ها  را باید کنار گذاشت. بسیاری از داوطلبان که در ابتدا چنین تصوری داشتند، بعد از ورود به دانشگاه متوجه شده اند که اشتباه کرده‌اند و رشته‌های دیگر نیز بسیار جالب هستند و حتی بعضی از آنها تمایل دارند  رشته‌ای را که سال‌ها آرزویش را داشتند و اوج آمال و آرزوهایشان بود، تغییر دهند و در رشته دیگری تحصیل کنند.

متاسفانه بسیاری از جوانان ما براساس جوّ حاکم بر جامعه و دیدگاه دیگران، رشته دانشگاهی خود را انتخاب می‌کنند و به علایق، توانایی‌های خود و حتی بازار کار یک رشته توجهی ندارند.

هر ساله با دانشجویانی روبرو می‌شویم که بعد از چند سال تحصیل در رشته پزشکی، از اینکه پزشکی در شهری دیگر را به تحصیل در رشته‌ای در شهر محل زندگی خود برگزیده‌اند، پشیمان هستند و معتقدند که هفت سال دوری از خانواده و زندگی در خوابگاه، بسیار دشوار است؛ بخصوص که درس‌های رشته پزشکی نیز بسیار حجیم و سنگین است. این مساله در رابطه با سایر رشته‌های اسم و رسم دار این روز گار هم صدق می‌کند؛ البته هستند داوطلبانی که براستی به رشته‌ای علاقه‌مندند و با تحمل سختی‌های موجود، موفق نیز می‌شوند؛ اما چه خوب است که این روزها به جای اینکه زانوی غم بغل بگیرید و  به «ای کاش‌ها» و «اگرها» بپردازید یا تا ظهر بخوابید و مابقی روز را صرف  بازی‌های کامپیوتری و … کنید ، با رشته های دانشگاهی هم آشنا شوید؛ حتی رشته‌هایی که تصور می‌کنید در بین 100 انتخاب، آخرین انتخابتان هم نخواهد بود.

اطلاعات لازم را از کجا می توان کسب کرد؟

خوشبختانه قریب به اتفاق دانشگاه‌های کشور دارای سایت هستند و شما می توانید با دانشگاه‌ها و امکانات آنها بدین وسیله بخوبی آشنا شوید و حتی از مکان دانشگاه در شهر مورد نظر و راه‌های دستیابی به آن آگاهی کسب کنید. همچنین با جست و جو کردن عنوان رشته‌ها در موتورهای جست و جو‌گری مثل «گوگل» یا «یاهو» اطلاعات مفیدی کسب خواهید کرد؛ اطلاعاتی که هیچ مشاور یا راهنمایی با این دقت و جزییات نمی‌تواند در اختیارتان قرار دهد.

گفت و گو با دانشجویان سال های آخر و فارغ التحصیلان یک رشته نیز می‌تواند مفید باشد؛ البته گاه بعضی از این افراد، خود به ناخواسته وارد رشته ای شده‌اند و به دلیل علاقه مند نبودن به رشته‌شان، نمی‌توانند راهنمای خوبی برای شما باشند، و حتی به دلیل عدم موفقیتشان، نگاهی منفی به رشته مورد نظر یا فضای دانشگاه دارند.

ورزش کنید

بسیاری از داوطلبان در این یک سال، فعالیت جسمی چندانی نداشته یا لااقل فعالیت خود را بسیار محدود کرده‌اند. اکنون فرصت مناسبی است که با ثبت نام در یک کلاس ورزشی یا پرداختن به نرمش و پیاده‌روی، این کمبود را جبران کنید؛ در ضمن، ورزش باعث می شود که ذهنتان کمتر درگیر افکار منفی شود.

با جست و جو کردن عنوان رشته‌ها در موتورهای جست و جوگری مثل «گوگل» یا «یاهو» اطلاعات مفیدی کسب خواهید کرد؛ اطلاعاتی که هیچ مشاور یا راهنمایی با این دقت و جزییات نمی‌تواند در اختیارتان قرار دهد

دوران کنکور معمولاً یکى از پر تنش‌ترین دوران‌های زندگى است. مطمیناً به خاطر سپردن حجم زیادى از اطلاعات و گوشزد مداوم اطرافیان در مورد مهم بودن این آزمون و تاثیر آن بر آینده شما، استرس زیادى را به شما وارد کرده است.  حال که این آزمون را پشت سر گذاشته‌اید، بدانید دورانى که باید منتظر نتایج بمانید نیز خود دورانى پر استرس محسوب می‌شود؛ بخصوص اگر ندانید که  نتایج این آزمون چه خواهد شد و تا مشخص شدن نتایج، احساس بلاتکلیفى خواهید داشت؛ اما باید بدانید که مهم نیست کنکور را چگونه پشت سر گذاشته‌اید، و در این مقطع، استرس هیچ کمکى به شما نمی‌کند؛ البته حرف زدن در این مورد، بسیار آسان‌تر از عمل کردن به آن است. برخى از شما ممکن است در زمانی که منتظر نتایج اولیه آزمون سراسری هستید، مرحله بعدى را در ذهن خود برنامه‌ریزى کرده باشید، ولى برخى هنوز برنامه خاصى را براى بعد از آزمون سراسری خود نریخته‌اند. به هر حال، واقعیت این است که در نهایت همه باید منتظر نتایج کنکور شوید. اگر شما هم جز آن دسته افرادى هستید که بعد از کنکور همچنان استرس دارند، نگران نباشید! در اینجا راهکارهایى را خواهیم گفت تا در این دوران از استرستان کاسته شود.  

– برخى از افراد، از اینکه بلافاصله با دوستانشان در مورد آزمون سراسری و سؤالات آن صحبت کنند آرام می‌شوند. صحبت در مورد اینکه چه سؤالاتى را درست پاسخ داده و چند درصد اشتباه داشته‌اید و مقایسه خود با دوستانتان، کاری است اشتباه؛ مخصوصاً در مورد آزمونی مانند کنکور که نتایج آن را نمی‌توان به این راحتى حدس زد و یا خود را با دیگران مقایسه کرد. این کار، تنها موجب افزایش بی‌مورد استرس در شما شده و بدون اینکه از نتیجه امتحان خود مطمین باشید،  باعث می‌شود که خود را دچار ناراحتى و دلهره کنید. به خاطر داشته باشید که همواره بعد از یک آزمون پر استرس، مغز شما قادر به فکر کردن به صورت منطقى و درست نیست و احتمالاً شما بلافاصله بعد از امتحان احساس خواهید کرد که عملکردى بسیار بدتر از عملکرد واقعى خود داشته‌اید. به خود فرصت دهید و صبر کنید تا آرام شوید و بعد نتایج آزمون را با خود بررسى کنید. 

– حتى اگر پاسخ صحیح سؤالات را هم بررسی کرده باشید، مطمیناً نمی‌توانید نتیجه اصلى را درست همان طور که هست پیش بینى کنید. همچنین اگر هم مطمین باشید که نتیجه دلخواه خود را نخواهید گرفت، باید به خاطر داشته باشید که همواره انتخاب‌هاى دیگرى هم به غیر از آنچه ایده آل شماست وجود دارد، و بهتر است که همه انتخاب‌ها و گزینه‌هاى موجود را در نظر بگیرید تا بتوانید بعد از مشخص شدن نتایج،  بهترین تصمیم را بگیرید. این فکر اشتباه را که فقط یک انتخاب یا یک رشته خاص می‌تواند موجب موفقیت شما شود، از خود دور کنید.

– به فعالیت و ورزش بپردازید. ممکن است که درست بعد از کنکور، چندان حس و حال اینکه یک ورزش جدى را شروع کنید نداشته باشید، ولى می‌توانید ورزشى متعادل را آغاز کنید؛ بخصوص که بسیارى از کنکوری‌ها در سال آخر تحصیلى خود و قبل از کنکور از ورزش کردن غافل می‌شوند. ورزش به شما آرامش می‌دهد، در بدن شما آندورفین ایجاد کرده و مانند یک مسکن طبیعى عمل می‌کند. سعى کنید که ورزش‌هاى پر تحرک و هوازى، مانند دویدن، شنا، دوچرخه سوارى و حتى تند راه رفتن را امتحان کنید. ورزش، نه تنها از استرس شما می‌کاهد، بلکه وضعیت خوابتان را نیز بهتر کرده و بر حال عمومى شما نیز تاثیر بسیار مثبتى می‌گذارد. اگر در ابتدا براى ورزش کردن روزانه تنبلی‌تان می‌آید، از برنامه ورزشى چند روز در هفته آغاز کنید. 

   

 – فعالیت‌هایى را که به آن علاقه‌مند هستید دوباره از سر بگیرید. بسیارى از کنکوری‌ها در سال آخر قبل از کنکور، فعالیت‌هاى خارج برنامه و تفریحى خود را به دلیل حجم درسى بالا کنار می‌گذارند. صرف نظر از نتیجه آزمون سراسری، اکنون وقت آن است که به دلیل درس خواندن‌ها و تلاش‌هایى که براى این آزمون کرده‌اید، خود را تشویق کرده و از زمان خود لذت ببرید و به انجام فعالیت‌هایى که به آنها علاقه‌مندید بپردازید. اکنون بهترین فرصت است تا هنر، موسیقى، نقاشى و هر فعالیت مفیدى را که از انجام آن لذت می‌برید،  دنبال کنید. 

– کارى انجام دهید که شما را بخنداند. فیلم کمدى تماشا کنید و با کسانی که به شما انرژى مثبت می‌دهند معاشرت کنید و این گونه از فشار درسى که در سال‌هاى اخیر روى شما بوده است دور شوید. مطالعات نشان داده است که احساسات هم درست مانند یک بیمارى ویروسى می‌توانند منتقل شوند. اگر با کسانى باشید که همواره از نتایج امتحان اضطراب دارند و مدام درباره آن صحبت مى کنند، شما هم به آرامش نخواهید رسید. 

– از نشخوار افکار خود بپرهیزید. نشخوار کردن افکار، یک چرخه معیوب است که باعث می‌شود شما مدام به یک موضوع خاص فکر کنید؛ بدون اینکه موضوع جدیدى براى اضافه کردن به افکارتان وجود داشته باشد. این حالت بعد از امتحان زیاد اتفاق می‌افتد؛ ولى باید به خاطر داشته باشید که نگرانى درباره موضوعى که در مورد آن دیگر کارى از دست شما ساخته نیست، نه تنها تاثیر مثبتى نخواهد داشت، بلکه استرس شما را بیشتر خواهد کرد. روش‌هایى براى مقابله با این چرخه معیوب وجود دارند: اول اینکه به جاى تکرار افکار بیهوده، به دنبال راه حل باشید. نگران بودن در مورد نتایج بد امتحان که گذشته است، هیچ چیز را در مورد آن تغییر نمی‌دهد، ولى می‌تواند روى عملکرد شما در آینده تاثیر بگذارد. سعى کنید دلایلى را که موجب شده‌اند شما به نتیجه دلخواه خود نرسید پیدا کرده و در آینده از آنها درس بگیرید. این کار، عملکرد شما را در آینده مثبت خواهد کرد. دوم اینکه سعى کنید بفهمید که از چه چیزى نگرانید. معمولاً بخشى از استرس امتحان مربوط به مسایل بعد از امتحان است. اینکه دیگران در مورد شما چه فکر می‌کنند و چگونه در مورد شما قضاوت می‌کنند و یا چه انتظاراتى از شما دارند، ممکن است که شما را نگران کند. فهمیدن دلیل واقعى نگرانی‌تان می‌تواند به شما کمک کند تا بتوانید با چنین مسایلى راحت‌تر کنار بیایید، و در آخر، یک بازه زمانى ٢٠ تا ٣٠ دقیقه‌اى را براى “نگران بودن” خود تعیین کنید. این امور به شما کمک می‌کند تا به جاى نادیده گرفتن نگرانی‌هایتان، تنها در این بازه زمانى که مشخص کرده‌اید نگران باشید. زمان بگیرید و با تمام شدن وقتِ “نگرانى”، شروع به پرورش افکار مثبت در ذهنتان کنید. 

– زمان دقیق اعلام نتایج را به خاطر بسپارید. این موضوع به شما کمک می‌کند تا به جاى نگرانی‌هاى هر روزه، تا زمانی که نتایج مشخص شوند، از استرس و اضطراب دور باشید. 

– به خودتان در رسیدن به اهدافتان کمک کنید. اگر در این مقطع، مهم‌ترین افکارتان این است که بعد از گرفتن نتایج چه تصمیمى باید بگیرید، اکنون بهترین زمان است که می‌توانید براى رسیدن به تصمیم درست به خود کمک کنید. اول از همه از خود بپرسید که “من به طور ذاتى در انجام چه کارهایى ماهر هستم؟” “از انجام چه کارهایى بیشتر لذت می‌برم؟” شاید حتى در مدتى که مشغول آماده شدن براى کنکور بوده‌اید، فرصت کافى براى فکر کردن به این موضوعات را نداشته‌اید، و اکنون فرصتى است تا مسیرها و اهداف احتمالى زندگى خود را مشخص کنید، و البته این تصمیمات در طول زمان ممکن است که تغییر کنند؛ ولى به طور قطع، اولین قدم، همین مشخص کردن هدف و مسیر خواهد بود. 

– بر اساس نتایجى که ممکن است از آزمون سراسری‌تان بگیرید، در ذهن خود چندین تصمیم و انتخاب را برنامه‌ریزى کنید. برنامه اولیه را براى زمانى بریزید که نتیجه کنکور به همان خوبى و یا حتى بهتر از آنچه فکر می‌کردید، شود. هدف و تصمیم دوم خود را براى زمانى برنامه‌ریزى کنید که نتیجه بدتر از انتظار شما شود، ولى هنوز براى شما بدترین حالت ممکن نیست، و برنامه ریزى سوم را براى زمانى آماده داشته باشید که احتمال دارد بدترین نتیجه ممکن را از کنکور بگیرید. در مورد این برنامه‌ها با خانواده خود و اطرافیان و نزدیکانتان نیز صحبت کنید تا در گرفتن تصمیمات درست، آن هم در چنین دوران پر استرسى، به شما کمک کنند. این برنامه‌ریزی‌ها استرس شما را به میزان زیادى کم کرده و به شما کمک می‌کنند تا خود را براى رویارویی با هر نتیجه‌اى آماده کنید، و حتى در بدترین حالت ممکن، بتوانید بر خودتان مسلط شده و یک تصمیم درست و منطقى بگیرید.  

– همواره به خود یاد آورى کنید که شما تنها می‌توانستید تا همین جا هر آنچه را که از دستتان بر می‌آمد براى گرفتن بهترین نتیجه در کنکور انجام دهید و از این به بعد دیگر نتیجه این آزمون در کنترل شما نیست و شما در مورد نتیجه آن کارى نمی‌توانید انجام دهید. فکر کردن به «اما» ها و «اگر» ها، تنها وقت شما را تلف خواهد کرد. از سرزنش کردن خود دست بکشید و خود را از فکر و خیال بی‌مورد خلاص کنید. گذشته را کنار گذاشته و به آینده فکر کنید. 

– و بالاخره مهم­ترین کاری که می توانید در این روزها انجام دهید، اطلاع از رشته‌های دانشگاهی و مراکز آموزش عالی است. سعی کنید که دربارۀ همۀ رشته‌ها (هر چند در ابتدای امر حس می‌کنید که به آنها علاقه‌ای ندارید) اطلاعات کسب کنید و با دانشگاه‌های مختلف و امکانات آنها آشنا شوید؛ زیرا زمانی که نتایج اولیه آزمون سراسری می‌آید، فرصت شما برای انتخاب رشته کم است و زمان زیادی برای کسب اطلاعات کافی در این زمینه ندارید. برای کسب اطلاع می‌توانید به موتورهای جست و جوگر، سایت‌های دانشگاه‌ها، فارغ‌التحصیلان سال‌های اخیر یا دانشجویان سال‌های سوم و چهارم رشته‌های مختلف و کتاب‌هایی که در زمینه آشنایی با رشته‌های دانشگاهی نگاشته شده‌اند، مراجعه نمایید.  

 

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 140 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 6:54

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 160 تاريخ : چهارشنبه 30 تير 1395 ساعت: 12:23

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: نتایج آزمون کارشناسی ارشد سال 95 دانشگاه آزاد اسلامی نیمه دوم شهریورماه اعلام می شود.

دکتر بهروز دانشیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر درمورد نتایج آزمون کارشناسی ارشد سال 95 دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد:نتایج آزمون مذکور در نیمه دوم شهریورماه از طریق سامانه sanjesh.iau.ac.ir اعلام می شود.

بر اساس این گزارش،آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی با رقابت 478 هزار و 349 نفر در 135 مجموعه امتحانی و 6 نوبت صبح و عصر پنجشنبه و جمعه 6 و 7 خرداد ماه، در 69 حوزه امتحانی 31 استان کشور برگزار شد.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 160 تاريخ : چهارشنبه 30 تير 1395 ساعت: 12:23

داوطلبان کنکور سراسری که سال‌های قبل، محصل سال سوم دبیرستان بودند و با شرکت در آزمون مجدد معدلشان ترمیم شد نگران عدم اعمال معدل ترمیم شده در نتیجه کنکور بودند که مشاور سازمان سنجش اعلام کرد: معدل‌های ترمیم شده اعمال می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، پس از مطرح شدن بحث مثبت و منفی بودن تاثیر 25 درصدی معدل سال سوم دبیرستان در نتیجه کنکور، فردی به دیوان عدالت اداری شکایت کرد و پس از آن پیگیری‌ها و بررسی‌های دولت و مجلس منجر به تصویب تاثیر 25 درصدی معدل در کنکور شد که وزارت آموزش و پرروش به دلیل تضییع نشدن حق دانش اموزان سال‌های قبل، اعلام کرد کسانی که سال‌های قبل سال سوم دبیرستان را گذرانده‌ و در کنکور امسال قصد شرکت دارند، می‌توانند دوباره در امتحانات شرکت کنند تا معدلشان ترمیم شود.

معدل‌های ترمیم شده در سامانه آموزش و پرورش لحاظ شد ولی دو روز قبل از برگزاری آزمون سراسری و زمان دریافت کارت کنکور این مدل‌ها در سازمان سنجش اعمال نشده بود و همین موضوع باعث نگرانی داوطلبان شد، نگران از اینکه شاید معدل‌های جدید و ترمیم شده در نتیجه آزمون لحاظ نشود.

این داوطلبان با حضور در سازمان سنجش خواستار بررسی وضعیت معدل‌های ترمیم شده خود شدند.

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس در رابطه با این مسئله گفت: برای اینکه داوطلبان کنکور که سال‌های قبل سال سوم دبیرستان را گذرانده‌اند با مشکلی مواجه نشوند از آنها به طور مجدد آزمون گرفته شد تا معدل آنان ترمیم شود و تعدادی از آنها این کار را انجام دادند و معدل ترمیم و در سایت آموزش و پرورش لحاظ شد و این مسئله با سازمان سنجش نیز هماهنگ بود و سازمان سنجش نیز آخرین فایل به روز شده آموزش و پروش را در نتایج کنکور اعمال می‌کند.

وی افزود: داوطلبان هیچگونه نگرانی نداشته باشند زیرا ما زمان دریافت کارت نیز اعلام کردیم که اگر معدل در کارت مغایرت دارد داوطلبان اعلام کنند و در حال حاضر نیز تمام معدل‌های اعلام شده در نتیجه کنکور لحاظ می‌شود.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 136 تاريخ : چهارشنبه 30 تير 1395 ساعت: 12:23

معاون دفترمشاوره وزارت آموزش‌وپرورش گفت: برای موفقیت در انتخاب رشته تحصیلی بایدمجموعه عوامل را در نظر گرفت اما هم‌اکنون صرفاً استعداد و رغبت مدنظر است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،انتخاب رشته تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم از شنبه 19 تیر آغاز شده است و براین اساس دانش‌آموزان دو هفته فرصت دارند تا با مراجعه به مدارس و راهنمایی‌ مشاوران، رشته تحصیلی خود را انتخاب و فرآیند ثبت‌نام در پایه دهم را انجام دهند.

انتخاب رشته تحصیلی یکی از مهم‌ترین مراحل زندگی هر دانش‌آموز است چرا که روند ورود به دانشگاه و بازار کار در گروی این انتخاب است به همین دلیل داشتن آگاهی برای یک انتخاب صحیح بسیار مهم است.

آموزش‌وپرورش از خانواده‌ها درخواست کرده است تا از دریافت مشاوره توسط افراد غیرمتخصص خودداری کنند چرا که تمام جوانب از سوی مشاور مدرسه به آنها ارائه می‌شود. مشاوران مدارس از تاریخ 19 تیر به مدت دو هفته در مدارس حاضر هستند تا راهنمایی‌های لازم را برای انتخاب رشته به دانش آموزان ارائه کنند.

صرف نظر از علاقه و عملکرد تحصیلی، شاخص‌های دیگری در انتخاب صحیح رشته تحصیلی تأثیرگذار هستند و دانش‌آموز زمانی می‌تواند یک انتخاب صحیح داشته باشد که علاوه بر این مسائل به واقعیت‌های بازار کار و آینده شغلی رشته تحصیلی انتخابی نیز توجه داشته باشد.

برای اطلاع رسانی به خانواده‌ها درخصوص معیارهای انتخاب رشته تحصیلی موفق با محمد مصطفوی معاون اداره کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش به گفت‌وگو نشستیم.

** تسنیم: انتخاب رشته دانش‌آموزان امسال در پایان پایه نهم انجام می‌شود،دلیل این تغییر رویکرد آموزش‌وپرورش چیست و در روند جدید هدایت تحصیلی چه تغییراتی ایجاد شده است؟

**مصطفوی: با توجه به سند تحول بنیادین که در آن به صورت مشخص اعلام شد انتخاب رشته تحصیلی دانش‌آموزان باید در پایان دوره متوسطه اول و سال نهم انجام شود و در برنامه درسی ملی درراهکار 5 و ماده 13 این موضوع تشریح شده است، این تغییر رویکرد انجام شد و پس از 23 سال مجدد هدایت تحصیلی در پایه نهم انجام می‌شود.

فلسفه دوره متوسطه اول آشناسازی دانش‌آموز با استعداد، رغبت، توانمندی، شخصیت خود، شناخت محیط و دستیابی به هویت اولیه است. هویت یعنی دانش‌آموز بتواند درباره خود طرح ریزی اولیه شناختی داشته باشد تا بداند کیست و چه استعدادهایی داشته و چگونه می‌تواند با محیط به تعامل بپردازد که هم خود و هم جامعه احساس رضایت کنند.

انتقال موضوع هدایت تحصیلی به دوره متوسطه اول در راهکار 21-3 و 21-4 سند تحول بنیادین مطرح شده است و بر این اساس تغییری اساسی در هدایت تحصیلی ایجاد و بر فرآیندی بودن روند هدایت تحصیلی تأکید شد.

** تأثیرگذاری معلمان در هدایت تحصیلی

فرآیندی بودن یعنی دانش‌آموز شایستگی‌هایی را کسب کند که این شایستگی‌ها مبتنی بر خود، محیط و نیاز است و این شایستگی‌ها باید فرد را به یک هویت تحصیلی و شغلی برساند تا قدرت انتخاب آگاهانه داشته باشد. وقتی می‌گوییم هدایت تحصیلی فرآیندی است یعنی هرسال مداخلات مشاوره‌ای در سه حوزه تحصیلی،شغلی و بهداشت و روان اتفاق بیفتد که به صورت عمومی در برنامه درسی ملی باید به آن پرداخته شود و به کارگیری معلمان در امتداد سنجش دانش‌آموزان و هدایت تحصیلی آنها به گونه‌ای است که معلمان در این زمینه و در حوزه درسی خود کمک می‌کنند و روند بدین صورت است که از طریق شناسایی،خدمات مشورتی و تقریب نگرش بین مدرسه و خانواده‌ها هدایت تحصیلی اتفاق می‌افتد.

به عنوان مثال در حوزه ادبیات و علوم انسانی دانش‌آموز باید بیاموزد که چگونه تعاملات اجتماعی را تنظیم کند و معلم باید کمک کند که دانش‌آموز بفهمد رویکرد حوزه یادگیری او اجتماعی است یا خیر.

** شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان به دو روش

در بحث شناسایی استعدادهای دانش‌‌آموزان دو کار می‌کنیم نخست آنکه فرم‌هایی به عنوان چک لیست براساس حوزه‌های هشت گانه استعداد آماده شده است که هر استعداد به یک معلم خاص بازمی‌گردد و معم ابتدای سال تحصیلی چک لیست‌ها را دریافت می‌کند و باید دانش‌آموزان را براساس آیتم‌های مشخص درنظر بگیرد و در بهمن ماه وارد سامانه شده و راجع به دانش‌آموز اظهارنظر کند.

اقدام دوم این است که در ابتدای سال تحصیلی با معلمان سه جلسه تخصصی برگزار کرده و در رابطه با استعدادشناسی کیفی صحبت می‌کنیم تا با چگونگی شناسایی استعداد دانش‌آموز آشنا شوند.امسال چون زمان کافی نداشتیم معلمان نتوانستند مداخلات لازم را انجام دهند اما در فصل آخر درس کار و فناوری دانش‌آموزان پایه نهم 12 ساعت به صورت کیفی با فضای هدایت تحصیلی آشنا می‌شوند.

** تسنیم: نقش والدین در روند هدایت تحصیلی دانش‌آموزان تا چه اندازه تأثیرگذار است؟

** مصطفوی:‌ درحوزه والدین طبق شیوه‌نامه پیشنهادی 8 جلسه آموزش در هرسال درنظر گرفته شده است به گونه‌ای که والدین هر دانش‌آموز در طول سه سال 24 جلسه در حوزه تحصیلی و شغلی خواهند داشت تا آنها را آگاه کنیم چگونه استعداد فرزندانشان را رصد و به ما راجع به آن اطلاعات دهند و این کار نیز چک لیست دارد که در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد تا راجع به هدایت تحصیلی و استعداد فرزندشان نظر بدهند.

نظر والدین در هدایت تحصیلی دانش‌آموزان 5 امتیاز دارد اما امسال به دلیل نداشتن فرصت کافی دو جلسه آموزشی را برای خانواده‌ها برگزار کردیم.

نظر مشاوران مدارس نیز در هدایت تحصیلی 10 امتیاز دارد که آنها باید 4 جلسه آموزشی برای دانش‌آموزان و 2 تا سه جلسه برای والدین برگزار کنند که این کار برای امسال انجام شد. مشاوران مدارس در این جلسات درخصوص رشته‌های تحصیلی، وضعیت شغلی کشور و امکانات منطقه به دانش‌آموز و خانواده اطلاعات لازم را می‌دهند و آنها را با نتایج آزمون استعداد و رغبت آشنا کرده و براساس نتایج عملکرد تحصیلی و امتیازات دانش‌آموز نظر خود را به صورت ترکیبی اعمال می‌کنند یعنی به عملکرد تحصیلی، نظر معلم، دانش‌آموزان، والدین و استعداد و رغبت دانش آموز توجه دارند.

** برگزاری دو آزمون برای شناسایی استعدادها و رغبت دانش آموزان

یکی دیگر ازمولفه‌های تأثیرگذار در هدایت تحصیلی نتایج آزمون‌های استعداد سنجی است که 30 امتیاز دارد و امسال 2 آزمون استعداد و رغبت برگزار کردیم که در سال آینده این آزمون‌ها تغییر و به چک لیست تبدیل می‌شود و براساس حوزه‌های استعدادی قرار است دانش‌آموزان را بدون اینکه اضطرابی داشته باشند، ارزیابی کند و به طور کل استعدادهای چندگانه دانش‌آموز و رغبت او به رشته‌ها را می‌سنجد.

** سهم نمرات در هدایت تحصیلی

** تسنیم:‌ در گذشته نمرات دانش‌آموز در تعیین رشته تحصیلی او نقش مهمی داشت در روند جدید سهم نمرات دانش‌آموز چگونه است؟

** مصطفوی: عملکرد تحصیلی دانش‌آموز نیز در انتخاب رشته 35 امتیاز دارد. با توجه به اینکه دوره متوسطه اول دوره آموزش عمومی است نمی‌‌تواند شاخص مستدلی برای هدایت دانش‌آموز به رشته تحصیلی باشد اما به عنوان یک نیم رخ از آن استفاده می‌کنیم. در هدایت تحصیلی امسال موضوع هنجارها نیز رعایت شده است، رشته‌های تحصیلی ظرفیت‌های خاص خود را دارد و منطبق با سیاست‌های کلی کشور و امکانات منطقه است.

هدایت تحصیلی باید براساس آمایش استانی و منطقه‌ای انجام شود یعنی باید بدانیم در هر استان ظرفیت برای توسعه شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی چگونه است و اگر در آمایش سرزمینی به عنوان مثال یک استان قطب توریسم و کشاورزی باشد جهت‌گیری هدایت تحصیلی و توسعه رشته‌های تحصیلی دراین رابطه است.

آنچه هم‌اکنون رخ میدهد براساس توسعه منطقه‌ای مصوب شورای عالی آموزش و پرورش است و براساس ظرفیت‌های موجود در هر استان و منطقه اقدام می‌کنیم که شامل نیروی انسانی و امکانات موجود در منطقه است.

هدایت تحصیلی مطلوب نیاز دارد که یک برنامه‌ریزی حداقل 5 ساله داشته باشیم و استعداد،رغبت و توانایی دانش‌آموز را با آمایش منطقه‌ای همسان کنیم یعنی استان‌ها قطب‌های معنادار می‌شوند و نگاهی به تحولات جهانی در رشته‌های جدید با توجه به فناوری‌های نوین داشته باشیم.وزارتخانه‌های مختلف برای شناسایی نیازهای شغلی کشور باید کمک کنند تا جهت‌گیری کلی را بدانیم و به این سمت حرکت کنیم.

** تسنیم: به خانواده‌ها برای کمک به فرزندانشان برای انتخاب رشته تحصیلی موفق چه توصیه‌هایی دارید؟

** مصطفوی:‌ والدین برای انتخاب رشته فرزندشان باید هوشیار باشند و دربحث هدایت تحصیلی دچار چشم‌وهمچشمی و تب موجود در جامعه نباشند. انتخاب رشته طراحی مسیر زندگی دانش‌آموزان است و به آنها می‌گوییم که از کدام کانال وارد بازار اشتغال شوند، اگر دانش‌آموز از کانالی وارد شود که برای آن ظرفیت نداریم نخستین آسیب این است که با فرد ناکام مواجه خواهیم شد.

در هدایت تحصیلی باید نظرمشاور مدرسه را دریافت و با افراد متخصص مشورت کرد چرا که اگر استعداد و رغبت به درستی تشخیص داده شود،دانش‌آموز به خوبی موفق بوده و می‌تواند کارآفرین باشد، آنچه هم‌اکنون در جامعه رُخ می‌دهد یافتن صندلی خالی است.

برخی والدین هوش را مبنای انتخاب رشته قرار می‌دهند در حالی که هوش یک توانایی است و نمی‌‌تواند مبنای تصمیم‌گیری و هدایت تحصیلی باشد. هوش بدون رغبت فرد را منفعل کرده و چه بسا ناهنجاری‌های رفتاری را نیز ایجاد کند. خانواده‌ها از توجه صرف به نمرات درسی و مشاوره با افراد غیرمتخصص پرهیز کنند، نظر شخصی یا نیازهای درونی خود را برای انتخاب رشته به فرزندشان تحمیل نکنند و تب جامعه را مبنای تصمیم گیری قرار ندهند.

برخی رشته‌ها هم‌اکنون طرفداران زیادی دارند اما ممکن است در 5 سال آینده اشباع شوند به عنوان مثال در رشته تجربی که بیشترین گرایش دانش‌آموزان به این رشته است بیشترین داوطلبان کنکور را شاهدیم. هم‌اکنون در رشته تجربی تورم حبابی را شاهد هستیم.

خانواده‌ها در نهایت انتخاب رشته را به خود دانش‌آموز واگذار کنند و در او اضطراب و تحمیل ایجاد نکنند.بهترین روش برای موفقیت این است که به صورت صحیح تمام موارد را برای انتخاب رشته بررسی و به یک جمع بندی از توانایی‌های دانش‌آموز برسند اما متاسفانه بیشترین عامل توجه به رغبت و استعداد است که این موضوع نیز ناشی از تب موجود در جامعه است.

هم‌اکنون در بحث رشته‌‌های فنی به دلیل فرهنگ‌سازی غلط شاهد استقبال کم دانش‌آموزان هستیم در حالیکه در برخی رشته‌های هنرستانی دانش‌آموزان از همان دوران تحصیل درآمد کسب می‌کنند به عنوان مثال چند هنرستان در رشته طراحی و دوخت موفقیت بسیاری داشته و اقدام به فروش تولیدات خود می‌کنند.

هر مشاور برای انتخاب رشته باید 45 دقیقه با دانش‌آموز صحبت و او را توجیه کند و بعد از جمع بندی،‌دانش‌آموز برای ثبت‌نام در دوره متوسطه دوم اقدام کند و برای ورود به هر رشته باید امتیاز موجود در منطقه را کسب کرده باشد به عنوان مثال اگر در منطقه‌ای امتیاز ورود به رشته ریاضی 200 است و دانش‌آموز امتیاز 260 را کسب کند، نمی‌تواند به این رشته برود.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 151 تاريخ : دوشنبه 28 تير 1395 ساعت: 18:58

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 134 تاريخ : دوشنبه 28 تير 1395 ساعت: 18:58

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 156 تاريخ : دوشنبه 28 تير 1395 ساعت: 18:58

کلید اولیه سوالات آزمون سراسری سال ۱۳۹۵ از ساعت ۲۱ امروز یکشنبه ۲۷ تیرماه از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سوالات گروه های آزمایشی در دفترچه های جداگانه منتشر شده است. 

دفترچه سوالات گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی شامل دفترچه عمومی، دفترچه فرهنگ و معارف اقلیت های دینی و زبان های خارجی غیر انگلیسی، دفترچه اختصاصی، دفترچه سوالات گروه آزمایشی علوم انسانی شامل دفترچه عمومی، دفترچه فرهنگ و معارف اقلیت های دینی و زبان های خارجی غیر انگلیسی، دفترچه اختصاصی و دفترچه اصول و عقاید فقه است.

دفترچه سوالات گروه آزمایشی هنر شامل دفترچه عمومی، دفترچه فرهنگ و معارف اقلیت های دینی و زبان های خارجی غیر انگلیسی،  دفترچه اختصاصی و دفترچه  سوالات گروه آزمایشی علوم تجربی شامل دفترچه عمومی، دفترچه فرهنگ و معارف اقلیت های دینی و زبان های خارجی غیر انگلیسی و دفترچه اختصاصی دفترچه بهیاری است.

همچنین دفترچه سوالات گروه آزمایشی زبانهای خارجی شامل دفترچه عمومی، دفترچه فرهنگ و معارف اقلیت های دینی و زبان های خارجی غیر انگلیسی، دفترچه اختصاصی زبان انگلیسی و دفترچه اختصاصی زبان آلمانی و فرانسه است.

دفترچه سوالات خارج از کشور شامل دفترچه عمومی، دفترچه اختصاصی گروه آزمایشی علوم انسانی، دفترچه اختصاصی گروه آزمایشی علوم تجربی، دفترچه اختصاصی گروه آزمایشی علوم ریاضی، دفترچه اختصاصی گروه آزمایشی هنر، دفترچه اختصاصی گروه آزمایشی زبان، دفترچه فرهنگ و معارف اقلیتهای دینی و زبانهای خارجی غیرانگلیسی، دفترچه علوم انسانی (اصول عقاید و فقه)، دفترچه علوم تجربی (بهیاری) و دفترچه اختصاصی زبان آلمانی و فرانسه است.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 142 تاريخ : دوشنبه 28 تير 1395 ساعت: 5:37

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 148 تاريخ : دوشنبه 28 تير 1395 ساعت: 5:37

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 166 تاريخ : دوشنبه 28 تير 1395 ساعت: 5:37

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

- - , .
.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 148 تاريخ : يکشنبه 27 تير 1395 ساعت: 0:00

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

- - , .
.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 155 تاريخ : يکشنبه 27 تير 1395 ساعت: 0:00

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

- - , .
.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 163 تاريخ : يکشنبه 27 تير 1395 ساعت: 0:00

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

- - , .
.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 139 تاريخ : جمعه 25 تير 1395 ساعت: 21:41

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

- - , .
.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 149 تاريخ : جمعه 25 تير 1395 ساعت: 12:34

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

- - , .
.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 158 تاريخ : جمعه 25 تير 1395 ساعت: 12:34

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

- - , .
.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 142 تاريخ : جمعه 25 تير 1395 ساعت: 12:34

آدرس ایمیل خود را جهت عضویت در خبرنامه سایت ، در کادر مربوطه و بدون www  وارد کنید تا آخرین مطالب سایت به ایمیل شما ارسال شود . پس از عضویت به ایمیل خود مراجعه کرده و بر روی لینک فعالسازی کلیک کنید .

کل مطالب سایت

دانشجویان و کنکور ارشد

مطالب مرتبط با مقطع دکتری

- - , .
.

جزوه نویس تنها...
ما را در سایت جزوه نویس تنها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی tes بازدید : 141 تاريخ : پنجشنبه 24 تير 1395 ساعت: 20:33